BOSCH BBS20.. - BBS22..
синтетични торбички НИТЕК T132

Торбичката детайлно BOSCH BBS20.. - BBS22..
Общи характеристики:
В наличност
 

- Предлагаме Ви безплатна доставка при покупка над 45 лв.

 

4бр.

торбички

+ 2 бр. микрофилтъра

 5,95 лв. /бр.

23,80 лв.

8бр.

торбички

+ 4 бр. микрофилтъра

 3,49 лв. /бр.

 27,90 лв.

16бр.

торбички

+ 8 бр. микрофилтъра

 2,71 лв. /бр.

 43,30 лв.

40бр.

торбички

+ 20 бр. микрофилтъра

 2,46 лв. /бр.

 98,30 лв.

 
 

Поръчвате днес, доставяме утре! Поръчките направени до 15 часа изпращаме на същия ден. Куриерът доставя поръчката обикновено на следващия ден. Поръчките направени след 15 часа изпращаме на следващия ден (отнася се до работни дни).


Синтетични торбички

Синтетичните торбички притежават много предимства. Те са изработени от няколко слоя нетъкан текстил, което осигурява по-висока степен на филтрация. По тази причина препоръчваме тези торбички за хора с алергии и хора с повишена чувствителност към прах.

Нетъканият текстил е здрав и устойчив на влага и разкъсване. Благодарение на гъвкавата форма ще постигнете по-голям капацитет. По време на почистването торбичката постепенно се разгъва и запълва цялото вътрешно пространство на прахосмукачката. Синтетичните торбички осигуряват качествена филтрация, а в същото време по-голяма всмукателна мощност, защото въздухът циркулира по-добре поради фините пори на текстила.

ВНИМАНИЕ! Синтетичните торбички НЕ са подходящи да се използват за почистване на фин прах от шлифоване, прах от рязане на гипсокартон или за пепел, които запушват филтрационните пори на торбичката. Не използвайте този тип торбички за почистване на споменатите материали, защото има опасност от скъсване на торбичката. Рекламация в такъв случай няма да бъде приета.

 


 
 
 

Аксесоари