AQUA VAC Omega 100
хартиени торбички НИТЕК T104

Торбичката детайлно AQUA VAC Omega 100
Общи характеристики:
В наличност
 

Добра цена и качество. Бърза доставка. Много съм доволна. Торбичката е перфектна, не ми се налага да проветрявам часове след почистването.

Онлайн магазина е добре направен, лесно се намира точният модел на торбичките.

Други рецензии

- Предлагаме Ви безплатна доставка при покупка над 45 лв.

 

3бр.

торбички

+ 2 бр. филтри за двигателя

 7,33 лв. /бр.

22 лв.

6бр.

торбички

+ 4 бр. филтри за двигателя

 4,33 лв. /бр.

 26 лв.

12бр.

торбички

+ 8 бр. филтри за двигателя

 3,42 лв. /бр.

 41 лв.

30бр.

торбички

+ 20 бр. филтри за двигателя

 3,13 лв. /бр.

 94 лв.

 
 

Алтернативен продукт

текстилни торбички НИТЕК

T805
 

Поръчвате днес, доставяме утре! Поръчките направени до 15 часа изпращаме на същия ден. Куриерът доставя поръчката обикновено на следващия ден. Поръчките направени след 15 часа изпращаме на следващия ден (отнася се до работни дни).


Хартиените торбички са изработени от специална филтърна хартия. Те са напълно рециклируеми и затова не са толкова вредни за природата.

Препоръчваме да не чакате твърде дълго време, за да смените торбичката. Това ще осигури по-чист въздух и по-здравослована среда у дома Ви по време на почистването. С новата торбичка ще поддържате и всмукателната мощност на прахосмукачката. Редовната подмяна на торбички предпазва вашата прахосмукачка и най-вече нейния двигател. Ако торбичката е препълнена, може да се скъса.

НЕ използвайте хартиените торбички за почистване на влажни повръхности. Освен това НЕ се препърчва да се почистват остри или тежки предмети като напр. стъкло, камъни, метални части. Торбичката може да се скъса.

 


 
 
 

Аксесоари

2,20 лв.