EPA filtr за прахосмукачка ETA (EF5021)

Торбичката детайлно EPA filtr за прахосмукачка ETA (EF5021)
Дългосрочно не е в наличност
 

Добра цена и качество. Бърза доставка. Много съм доволна. Торбичката е перфектна, не ми се налага да проветрявам часове след почистването.

Онлайн магазина е добре направен, лесно се намира точният модел на торбичките. Приятно ме изненада подаръка – аромат за прахосмукачка, който мирише много свежо. Препоръчвам

Други рецензииСкъпи клиенти,
в настоящия момент сменяваме доставчик на стоки, затова електрониият ни магазин няма да работи няколко дена. Отново ще сме на линия от началото на април, когато ще можете да пазарувате у нас. Благодарим Ви за разбирането и очакваме с нетърпение поръчките Ви!
 

HEPA филтър (EF5021) за прахосмукачки ефикасно пречиства въздуха без да намалявамощността на прахосмукачката. Освен праха филтърът филтрира и изпражненията надомашните акари, спорите на плесени, полените и други алергени. HEPA филтрите саподходящи за хора с алергии и астма. Като използвате активния HEPA филтър, почистването щебъде ефикасно, здравословно и приятно. Филтърът е предназначен за еднократна употреба.Препоръчваме филтърът да се смени след една година.

Изберете размера на опаковката

12.00лв.

Искате ли първо да пробвате нашите торбички? Поръчайте една малка опаковка за 3 лв..Дългосрочно не е в наличност
Торбички не са в наличност в момента, защото ги продадохме да се ушият маски от тях. Не знаем в момента, кога ще получим нов материал. Поръчката Ви ще бъде експедирана веднага като са налични.

    Качествени торбички VACS директно от производителя!

  • Възможност на замяна или върщане на продукта до 3 месеца.
  • Има възможност да върнете закупения продукт, въпреки че липсва една торбичка.
  • Поръчките експедираме до следващия ден