Статии

VACS

торбички, създадени от едно семейство

Започнахме от нулата, но смело измислихме цялото производство и в рамките на шест месеца започнахме да продаваме по интернет торбички за всички модели прахосмукачки, за които се сещате. Тайната на успеха беше, че от време на време всеки се нуждае от тях.

 

„Когато казах на колегите, че напускам, за да произвеждам торбички за прахосмукачки, повечето хора смятаха, че съм луд“ спомена Одржей.

 

Той напусна мениджърския си пост в една известна чешка фирма за продажба на електротехника. Във фирмата се сдоби с много опит и научи едно важно нещо: много хора търсят торбички за прахосмукачки. Всеки ден!

 

Още от самото начало имаше риск...

... за качеството и бъдещето на нетъкания текстил. Бащата на Ондржей проектира и построи в домашната си работилница машина за навиване на 5 различни слоя нетъкан текстил с огромни цилиндри.

 

В гаража на къщата на Ондржей докараха нова машина от Германия. Хайделберг. Добре се справя в изрязването на хартиените картони за прихващане на торбичката в прахосмукачката.

 

Cherchez la femme! Търсете жената!

Да се скрепят или по-точно - заварят внимателно, качествено и бързо 5-те слоя текстил да се превърнат в торбичка, за това на момчетата не им стигнаха силите. Трябваше да се появи жена!

Съпругата на Ондржей седна до шевната машина. Бившата медицинска сестра скоро стана професионална шивачка. Вместо плат – 5 слоен текстил, вместо игла – лазер. Диванът и креслата в хола бяха избутани в ъгъла и тяхното място зае машината.

 

И започнаха да шият или по-точно да заваряват с лазер.

 

"Сметнах, че трябва да изпратим 10 пакета торбички всеки ден, за да се изхраним."

 

Планът на Ондржей не се получи точно така, както си представяше. Подготовката на производството и продажбата на торбичките отне в крайна сметка много повече време. Но успехът дойде!

 

VACS, компанията на Ондржей стартира 15.1. 2013 първия си онлайн магазин в Чехия. Вечерта имаше 6 поръчки, на следващия ден 20 ... Напоследък фирмата изпраща ежедневно над 5000 опаковки торбички в Чехия, Словакия, Германия, Унгария, Полша и България.

 

В България ще купите качествените чешки торбички VACS само в онлайн магазин torbichki-za-prahosmukachki.bg, който е собственост на сестрата на Ондржей Ева.

 

За нас е чест да ви предложим VACS торбички за прахосмукачки. Определено ги изпробвайте!

ХАРТИЯ срещу ТЕКСТИЛ

ХАРТИЯ срещу ТЕКСТИЛ

Имаме навика да използваме хартиени торбички.

ХАРТИЯ срещу ТЕКСТИЛ

към статията
Борба с алериите

Борба с алериите

Кои алергени „отглеждаме“ в дома си


Практически съвети за борба с алергени

Борба с алериите

към статията
VACS

VACS

торбички, създадени от едно семейство

HEPA филтър

HEPA филтър

е най-съвършеният филтър за филтpиране на въздуха

HEPA филтър

към статията
Ароматизатор за прахосмукачка

Ароматизатор за прахосмукачка

Почистеният дом трябва да мирише хубаво.

Ароматизатор за прахосмукачка

към статията