Статии

Ароматизатор

за прахосмукачка

Почистеният дом трябва да мирише хубаво. Но как да го постигнем?

След всяко почистване е добре домът ви да ухае на чисто и свежо. Когато почиствате с прахосмукачката, препоръчително е да отворите прозорците. Освен това проветряването е важно, защото въздухът, който излиза от прахосмукачката обратно в стаята често има неприятна и вмирисана миризма. Това може лесно да се избегне с помощта на ароматизатор за прахосмукачка. Пазарът предлага различни видове ароматизатори; може да намерите свежа миризма на зелена ябълка и бор или да се насладите на романтичен аромат на цветя. Прилагането на ароматизатор е лесно и удобно.

Защо прахосмукачката ми мирише?

Прахосмукачката събира много прах, мръсотия, косми, домашни акари итн. Натрупаните нечистотии и бактерии издават лоша миризма. Ако миризмата е непоносима, няма да ви помогне и ароматизатор. Първо трябва да изчистите прахосмукачката.

Как да го направите?

Пробвайте следните три стъпки за да премахнете лошата миризма:

1. Сменете торбичката. Сменете и филтъра, ако не сте го сменяли отдавна. Идеално е филтърът да се сменя винаги, когато купувате нова опаковка торбички.
2. Почистете и измийте добре тръбата и маркуча на прахосмукачката.
3. Дезинфекцирайте прахосмукачката като „изсмучите“ препарата за дезинфекция, разпръснат във въздуха.

След като изпълните трите стъпки, тогава може да сложите ароматизатор. Ако успеете, ще имате не само почистени килими, но и приятно ухаеща стая.

Хартиени торбички

Хартиени торбички

добрата стара класикa

Хартиени торбички

към статията
Какво трябва да знаем

Какво трябва да знаем

за синтетичните торбички

Какво трябва да знаем

към статията
Ароматизатор

Ароматизатор

за прахосмукачка

Ароматизатор

към статията