Чести въпроси

Избери торбичка

Не знам какъв вид торбичка или прахосмучка имам.

Обикновено на долната страна на прахосмукачката ще намерите табелка с точното название на уреда и според това ще намерите прахосмукачката и в нашата търсачка.

повече информарция ще намерите в тази статия

Не мога да намерия своя тип прахосмукачка в онлайн магазина.

На горната страна на прахосмукачката обикновено има марка и мощност, например "Philips 3000W". Точния вид на прахосмукачката ще намерите на долната табелка на уреда. Също така е възможно Вашият тип да не се намира в нашата база данни. Това обаче не означава, че нямаме подходяща торбичка за него . Моля пишете ни или се обадете, ние ще Ви помогнем.

Какво да направя, ако съм избрал неправилна торбичка?

Не се притеснявайте, ще Ви помогнем. Ще намерим торбичка подходяща за Вашата прахосмукачка и ще сменим продуктите. Ще Ви върнем разликата в цените и ще Ви изпратим фактура за плащане.

Изглеждат по необичаен начин?

Ако сте намерили типа на своята прахосмукачка в нашия онлайн магазин, тогава торбичките ще пасват без проблем. Не се притеснявайте, ако изглеждат странно. Хартиените торбички обикновено се продават сгънати в различна форма, докато синтетичните се предоставят несгънати. Те се прегъват, когато се слагат в прахосмукачката.

Качество

Не е ли торбичката прекалено голяма?

Торбичката от текстил не се сгъва като хартиената и затова изглежда по-голяма. Внимавайте по-скоро, ако торбичката излежда прекалено малка – ако не стига до дъното на вътрешното пространство на прахосмукачката, има прекалено малък обем и когато се напълни може да се скъса.

Какъв филтър ще получа в опаковката?

Класически правоъгълник от филц – слага се обикновено пред двигателя или пред Хепа филтъра. Сменяйте този филтър, колкото може по-често. Той удължава живота на Хепа филтъра и затова слагаме един такъв филтър към три или четири торбички в опаковката.

Изпълняване на поръчката

Не получих потвърждение на поръчката на имейл.

Вижте моля спам папка във Вашата електронна поща. Понякога имейлите отиват там. Ако не намерите нищо, обадете се на нашия телефон и ние ще проверим.
Не намерихте това, което търсихте?
Пишете ни, ще се радваме да отговорим на Вашите въпроси.