Чести въпроси

Избери торбичка

Не знам какъв вид торбичка или прахосмучка имам.

Обикновено на долната страна на прахосмукачката ще намерите табелка с точното название на уреда и според това ще намерите прахосмукачката и в нашата търсачка.

повече информарция ще намерите в тази статия

Не мога да намерия своя тип прахосмукачка в онлайн магазина.

На горната страна на прахосмукачката обикновено има марка и мощност, например "Philips 3000W". Точния вид на прахосмукачката ще намерите на долната табелка на уреда. Също така е възможно Вашият тип да не се намира в нашата база данни. Това обаче не означава, че нямаме подходяща торбичка за него . Моля пишете ни или се обадете, ние ще Ви помогнем.

Какво да направя, ако съм избрал неправилна торбичка?

Не се притеснявайте, ще Ви помогнем. Ще намерим торбичка подходяща за Вашата прахосмукачка и ще сменим продуктите. Ще Ви върнем разликата в цените и ще Ви изпратим фактура за плащане.

Изглеждат по необичаен начин?

Ако сте намерили типа на своята прахосмукачка в нашия онлайн магазин, тогава торбичките ще пасват без проблем. Не се притеснявайте, ако изглеждат странно. Хартиените торбички обикновено се продават сгънати в различна форма, докато текстилните се предоставят несгънати. Те се прегъват, когато се слагат в прахосмукачката.

Качество

Защо цената е толкова ниска?

Защото работим с добър производител. Става дума за малка семейна фирма в Чехия, която се специализира точно върху торбички за прахосмукачки. Фирмата подобри продукцията до такава степен, че може да конкурира и с качеството, и с цената.

Не е ли торбичката прекалено голяма?

Торбичката от текстил не се сгъва като хартиената и затова изглежда по-голяма. Внимавайте по-скоро, ако торбичката излежда прекалено малка – ако не стига до дъното на вътрешното пространство на прахосмукачката, има прекалено малък обем и когато се напълни може да се скъса.

Какъв филтър ще получа в опаковката?

Класически правоъгълник от филц – слага се обикновено пред двигателя или пред Хепа филтъра. Сменяйте този филтър, колкото може по-често. Той удължава живота на Хепа филтъра и затова слагаме един такъв филтър към три или четири торбички в опаковката.

Изпълняване на поръчката

Не получих потвърждение на поръчката на имейл.

Вижте моля спам коша във Вашата електронна поща. Понякога имейлите отиват там. Ако не намерите нищо, обадете се на нашия телефон и ние ще проверим.

Чакам поръчания продукт, но нищо не се случва.

Ако вариабилният символ на Вашето плащане не е попълнен правилно, ние не можем да идентифицираме клиента и не можем да подготвим поръчката за доставка. Моля внимавайте, като попълвате вариабилния символ. Ако има проблем, моля пишете ни или се обадете.
Не намерихте това, което търсихте?
Пишете ни, ще се радваме да отговорим на Вашите въпроси.


Pole označená * jsou povinná.